Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 10 razy Dołączył: 25 Mar 2006 Posty: 2047
Wysłany: 2007-02-21, 23:40 Publiczny serwer do testów i nauki shoutcasta
Uruchomiłem publiczny serwer do testów, nauki i zabawy w nadawanie audycji.
Absolutnie wolna amerykanka ciekawe co z tego wyniknie że każdy ma dostęp do hasła ?
serwer przyjmuje strumień w jakości 64 kbps mono mp3 i może pomieścić 100 słuchaczy
w tym wątku możecie się wypowiadać na temat tej koncepcji
Wysłany: 2007-03-04, 06:17
musisz robić zestawienia to raz, a dwa to legalni życzą sobie godzinę dziennie pod swoje reklamy bez precyzowania w jakich godzinach więc teoretycznie mogą chcieć byś ich reklamy wypuścił w świat między 19 a 23 :> wtedy masz reklamę co pięć minut :(
_________________ 10-06-10 to pamiętny dzień dziś powstała pierwsza partia naszych cieszących się zakończeniem licencjatu
RamzeS [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-04, 12:20
no w sumie tak, ale mozna powalczyc ....
bdz [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-08, 19:32
dobry serwer, ale przez ten jingiel nie można nadawać w każdej jakości jaką się chce ale dobrze, że postawiłeś dobry serwer, polecam
Wysłany: 2007-03-10, 14:57
ciekawe co w jakim rozmiarze i gdzie oglądałeś ? poniżej 100 kbps jakoś na nic sensownego nie trafiłem :(
_________________ 10-06-10 to pamiętny dzień dziś powstała pierwsza partia naszych cieszących się zakończeniem licencjatu
bdz [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-10, 16:54
pewnie pisało że jakość 48, a filmy przerobione były na 128, ja tak miałem, troche klatkowało, ale film zajmował ~8mb (teledysk). nie chciało mi się czekać aż się lepsze wgraja na serwer
1:Legalni=Zero Walki,co do 1h reklamy to mozna sie dogadac, niektorym udalo sie bez reklamy.a niektorym udalo sie to rozprowadzic np po 10minu na dana godizne i to daje tazke swoj efekt
2:jesli chcesz otworzyc radio kup serwer albo poporstu uzyj damrmowego stacje.fm lub stacja.fm(nie polecam bo troche buferuje,znany powod niektorym osobom:testy,a inni uwazaja zupelnie co innego np problemu z laczem WAZNE ZE NIE POLECANE choc mysle ze na poczatke starczy)
3:wysylanie co msc utworow do Zaiks lub legalni bo o tym mowa jest uciazliwe wiec nie wszscy chca sie z tym wszystkim bawic.
4:Prosze o odpowiedzi jesli cos przedtstawilem ZLE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum