Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 10 razy Dołączył: 25 Mar 2006 Posty: 2048
Wysłany: 2007-10-10, 18:57 początek porządków z martwymi duszami na forum
wywaliłem tych co mieli 0 postów i nie logowali się przez ostatnie 6 miesięcy ze stażem powyżej roku bez ostrzeżenia - odeszło w niebyt około 600 kont i jeszcze 700 nieaktywowanych :D
za jakiś czas bliżej nie określony /ten rok/ będzie ustalony automat zabijający martwe dusze bez postów i logujących się rzadko więc jeśli ktoś nie pisze na forum a tylko czyta to proponuję się odezwać co jakiś czas albo system usunie konto które uzna za martwe
koniec wynurzeń admina
admin.jpg pisanie będzie jedyną szansą na przeżycie na tym forum
Wysłany: 2007-11-05, 16:30
kolejne 700 albo i więcej martwych dusz co nie pisały i nie logowały się wysłałem w kosmos generalnie nie piszących od 3 miesięcy będzie już wywalać co miesiąc tak więc proponuje pisać chyba ze wolicie zakładać konta od nowa
_________________ 10-06-10 to pamiętny dzień dziś powstała pierwsza partia naszych cieszących się zakończeniem licencjatu
kersiu [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-05, 17:13
hehe ojj bede musial sie postarac hehehe ) no coosh fakt faktem ostatnio malo sie dzieje tutaj:D
Wysłany: 2007-12-16, 07:57
kolejne 100 kont poszło do kosza tym razem głównie automaty, ale przed końcem roku będzie jeszcze czyszczenie martwych dusz tak więc proponuję pisać bo po tym automat rozpoznaje czy konto jest martwe czy nie.
Jeśli nie macie pomysłu co napisać to wklejcie jakiś fajny dowcip czy informację z waszego kręgu zainteresowań czy po prostu życzenia świąteczne bo to już czas powoli nadchodzi ...
_________________ 10-06-10 to pamiętny dzień dziś powstała pierwsza partia naszych cieszących się zakończeniem licencjatu
Wysłany: 2008-01-20, 07:12
poszło 600 martwych kont w kosmos
w połowie lutego będzie generalne sprzątanie /opóźniłem specjalnie z powodu egzaminów/ a ponieważ skończy się już wtedy termin ochronny na nowych użytkowników co nie piszą, może się okazać że część osób wyleci w kosmos i stracą dostęp do forum, układ jest prosty nie udzielasz się odchodzisz.
Według mnie każdy jest ważny i ma coś do powiedzenia, jeśli milczy to znaczy że nie chce z nami rozmawiać, cóż w takim razie dziękujemy, bo ludzi nic nie dających a wyciągających tylko, jest za wiele wokół nas :(
jeśli się nie zgadzasz z tym co piszę, to zawsze możesz zaprotestować publicznie na forum, lub prywatnie wysyłając pw do mnie
zawsze jestem otwarty na dialog
Ostatnio zmieniony przez as 2008-01-20, 07:25, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli wolno mi się wypowiedzieć to ......
myślę, że to dobry pomysł i to wcale nie dlatego, że administrator ma zawsze rację
Słowem - akceptuję swą skromna osobą, w całej rozciągłości tematu.
_________________ Życie jest piękne ... nawet jeśli tego nie widzimy ))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum